ساخت اندام مصنوعی سفارشی به کمک پرینترهای سه بعدی

به تازگی کمپانی Bespoke Innovation روشی نوین را برای استفاده از پرینتر سه بعدی ارائه کرده نموده است.
این شرکت موفق شده است که با کمک گرفتن از پرینترهای سه بعدی و فناوری نمونه سازی، پای مصنوعی سفارشی ای که قابلیت اهدا زندگی متفاوت و بدون مشکلات جسمی به زندگی بیمارانش را دارد، میباشد.

 

مکانیزم کاری این دستگاه به این صورت است که در ابتدا با اسکنر سه بعدی هر دو پای سالم و پای مصنوعی بیمار را اسکن مینمایند و در کامپیوتر و نرم افزارهای اسکن سه بعدی مدل سه بعدی مورد نظر را طبق فایل های اسکن شده به صورتی طراحی میکنند.که بیمار قادر یه حفظ تعادلش باشد. پس از این مرجله مشتری قادر خواهد بود طبق سلیقه خود پای مصنوعی مورد نظر خود را انتخاب نماید. با این کار مشتری قادرخواهد بود که از میان طیف گسترده ای از الگوها، قالب ها و مواد، طرح مورد نظر خود را انتخاب نماید. البته شرکت Bespoke هم اکنون برای رفاه مشتریان خود در حال آماده سازی یک ابزار آنلاین میباشد که بیماران بتواند در هر جایی عضو مورد نظر خود را بدون هیچ مشکلی انتخاب نمایند در نهایت هم فایل طرح سه بعدی مورد نظر که توسط طراحان متخصص در این زمیته آماده سازی خوهد شد در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
این شرکت ادعا داشته است که محصولات و اندام هایی که توسط آنها ساخته میشوند، منعکس کننده شخصیت و سلیقه مشتریانشان هستند. به طبق مقالات منتشر شده توسط سایت این شرکت، ساخت اندامهای سفارشی شده چیزی حدود ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار برای بیماران هزینه در بر خواهد داشت.
مدیر ارشد این شرکت به Bloomberg Businessweek گفته است: «ما در حال طراحی یک اندام مصنوعی مانند پورشه ۹۱۱ برای یکی از بیمارانی که نیازمند عضو مصنوعی میباشد هستیم که از یک طراحی کلاسیک با خطوط و جزئیات بسیار ظریف تشکیل شده است. او گفته است که آنها همچنین سه پای دیگر نیز برای سه نفر از مشتریان آلمانی خود آماده سازی کرده اند که در بر دارنده شخصیت منحصر به فرد هر یک از صاحبان خود میباشند.
از آنجایی که استفاده از اندام های مصنوعی منحصر به فرد میتواند تاثیر شایانی در روحیه بیماران داشته باشد.با استفاده از این تکنولوژی، دیگر لازم نمیباشد افرادی که دچار معلویت و نواقصی در عضو بدن خود هستند اجبارا از اندام مصنوعی ساده و تکراری استفاده کنند.

 linkedln

gpluse

twitter

instagram

telegram